Rebecca Tropp 130227

2013-03-18 // 21:54:00 | Modell för en dag
För ett tag sedan fick jag och Anastasia, som sminkar och för övrigt är riktigt duktig (länk till art by stasia finns uppe i menyn), ett jobb om att sminka och fotografera Rebecca. Det var bilder på henne med sin utrustning då hon är frisör och andra fina bilder. Hon var väldigt lätt att arbeta tillsammans med och vi hade några roliga timmar ihop. Smink, foto, modell, ja allt flöt på och vart riktigt bra. Jag lägger ut lite bilder sen den fotosessionen.
 
Ni får klicka på de mindre bilderna för att göra dem större! :)
 
 
 
 
Sitter med rätt mycket jobb i händerna just nu, men det är så himla roligt. Det är underbart när folk jag fotograferat hör av sig och berättar hur nöjda de blev med bilderna! Det är just DET som får mig att må bra. Att folk blir nöjda och glada över något som jag älskar!
 
Är du också intresserad av modell för en dag? Tveka inte att höra av dig, för du är så välkommen så!
 
Ge mig din åsikt! (0)


Nathalie Gunnarsson 130211

2013-03-15 // 22:40:00 | Modell för en dag
Fick äran att fotografera denna dam för ett tag sedan. Det var som vanligt roligt och speciellt när personen i fråga trivs framför kameran som Nathalie gjorde. Men det kan ju också bero på att hon vill bli modell när hon blir äldre. Och vem vet? Man måste ju satsa för att vinna. Och arbeta hårt för att komma dit man vill. Tyvärr sker det ju inte över en natt, men det är ju värt att kämpa, om man vet att det verkligen är något som man vill.
 
Jag bjuder på några bilder som jag verkligen tycker om. Ni får klicka på de små bilderna för att göra dem större. Tyvärr blir inte kvalitén så där jättebra när man lägger upp dem, men det får duga ändå. Jag vet ju hur fina originalbilderna är ;)
 
 
 
 
 
Då tackar jag för mig denna gången!
 
 
 
 
Ge mig din åsikt! (1)


Ruth Buijs 200213

2013-03-12 // 11:51:00 | Modell för en dag
 Dags att lägga ut en till fotosession. Har en del som ska ut men känner inte riktigt för att trackassera min stackars blogg och framför allt inte er läsare så ni inte hinner med.
 
Jag ska även ta tag i att uppdatera mitt portfolio, men det blir efter att jag varit och tatuerat mig idag. Och det längtar jag till kan jag lova.
 
Har en del fotosessioner på gång nu fram över, blir mycket modell för en dag och även barn och familjefotograferingar. Kul att fotografera lite barn då det var ett tag sedan nu.
 
Ni får klicka på de små bilderna nedan för att göra dem större.
 
 
 
Ruth passar jättebra i färgbilder, men de svartvita (jag älskar svartvitt) blev så grymt bra. Observera att kvalitén inte blir så bra när man laddar upp bilderna. Tyvärr.
 
Nu är det dags att städa. De håller på och renovera huset så idag bytte de min ytterdörr så det är fullt med slipdamm i hela lägenheten.
 
 
 
 
Ge mig din åsikt! (0)


Fotografering, Emelie Wahlström

2013-03-11 // 09:38:00 | Modell för en dag
Äntligen efter en massa strul med datorer blandat med mycket fotojobb så kan jag äntligen sätta mig ner och uppdatera bloggen. Idag kommer jag mest lägga ut en massa bilder på de senaste fotograferingarna som jag har gjort. Och ni får gärna höra av er om det är något som ni undrar över!

Jag och Anastasia hade turen att få fota denna lilla dam för ett tag sedan och korten blev otroligt bra. Emelie var riktigt duktig och Anastasia hade gjort en otroligt bra sminkning. Vi körde först på en naturlig look och sen kletade hon på lite mer makeup på henne ;)
 
Här kommer lite bilder! :
 




 


Ni får klicka på de mindre bilderna för att göra dem större.
 
Försökte ha alla stora, men tyckte det såg alldeles för bombaderat ut ;)
 
Hoppas ni gillade bilderna!
Ge mig din åsikt! (0)